Credit de nevoi personale fara ipoteca

Credit de nevoi personale fara ipoteca

Un credit de nevoi personale fara ipoteca este destinat satisfacerii nevoilor personale sau pentru achizitionarea de bunuri diverse fara a fi nevoie de justificarea acesora. Un credit de nevoi personale se poate acorda doar in lei, conform BNR/2010.

Creditul ipotecar

Credite ipotecare

Creditul ipotecar este un credit destinat achizitionarii unuia sau mai multor imobile, care pot fi: apartamente in blocuri, case de locuit, case de vacanta, terenuri, precum si construirii, renovarii si extinderii imobilelor. Un credit ipotecar se acorda in euro sau lei.

creditul prima casa

Noua Casa

Noua Casa reprezinta un program guvernamental cu rol social pentru achizitia de locuinte, care presupune acordarea unui credit pe termen de maxim 30 de ani cu un cost redus si un avans de minim 5% din partea imprumutatului.

credit pentru imm

Credit IMM

Creditul pentru IMM reprezinta banii acordati unei persoane juridice in vederea achizitionarii unui imobil, renovarii sediului actual, achizitionarii anumitor echipamente tehnologice necesare in procesul de productie sau accesarea unei linii de credit destinata capitalului de lucru.