Tel: 0770 128 167   office@amgsolutions.ro

Features

Produsele financiare pentru acoperirea nevoilor de cash sunt în general Credite de Nevoi Personale pe termen scurt sau Carduri de Credit. În cazul în care salariul dumneavoastră este virat într-un cont la o bancă, pe baza istoricului acestor viramente, puteți obține o facilitate de Overdraft (descoperit de cont) echivalentul a maxim trei salarii (între unul și trei salarii).

Pentru că acest tip de nevoie (cash) satisface de obicei niște necesități pe termen scurt, AMG vă recomandă ca termenul de rambursare al creditului să fie unul scurt (maxim 2 ani). Totuși, în scopul maximizării sumei, se poate accesa un termen de până la 5 ani și, pentru o dobândă cât mai redusă (și implicit din nou o sumă mai mare), se poate aduce în garanție o ipotecă (rezultând un credit de nevoi personale cu ipotecă).

Pentru aceste tipuri de împrumut nu este necesar un avans și, în general, nu sunt necesare garanții (excepție: creditul de nevoi personale cu ipotecă).

Costurile cele mai mici, exprimate ca DAE (dobândă anuală efectivă), sunt cele aferente Creditului de Nevoi Personale cu Ipotecă(credit garantat) fiind urmat de Creditul de Nevoi Personale, Overdraftul (accesat printr-un card Maestro, VISA ori Mastercard) șiCardul de Credit (Maestro, VISA, Mastercard, American Express).